Mesologie Houten

PRAKTIJK VOOR

MESOLOGIE HOUTEN

LINZEN-OORD 17, 3991 XN, HOUTEN

06-16126733

Andrea Hoevenberg

Uw Mesoloog

Mijn naam is Andrea Hoevenberg. Na de HAVO ben ik gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam: richting Medische Laboratoriumopleiding. Daarna ben ik gaan werken op een algemeen klinische chemisch laboratorium in een ziekenhuis. Na dit jaren gedaan te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en wilde ik mensen graag helpen om gezonder te worden en te gaan leven.

Ik ben in die tijd in aanraking gekomen met de Mesologie en die geneeswijze sprak mij meteen aan. Dit vanwege het feit dat er binnen de mesologie vanuit verschillende zienswijzen naar klachten van mensen wordt gekeken. Ook het zelfregulerende vermogen van de mens is belangrijk en daar maakt de mesologie gebruikt van door het te stimuleren. De oorzaak wordt aangepakt en niet de symptomen. Dit is voor mij erg belangrijk, omdat naar mijn idee dit de juiste manier is om met klachten om te gaan.

Nu ben ik met veel plezier gestart met mijn eigen praktijk in Houten en ik hoop u straks in mijn praktijk te mogen ontmoeten.

HOME   MESOLOGIE   TARIEVEN   DOWNLOADS   UW MESOLOOG   CONTACT   VOLG ONS 
NRM: Nederlands Register Mesologie en NVVM: Nederlandse Vereniging Voor Mesologie, Lidnummer M0128
KvK nr: 56867581, AGB code zorverlener: 90-047835, AGB code praktijk: 90-56409

Mesologie Houten

Praktijk voor Mesologie Houten is nu ook gevestigd in Houten. Mesologie werkt nauw samen met de Reguliere geneeskunde met aanvulling vanuit de homeopathie.

 Mesologie Houten

Houten Alternatiefgenezen

Mesologie Houten, Mesologie, Andrea Hoevenberg, opleiding, mesoloog, alternatieve geneeswijze, nvvm, functie bindweefsel, Utrecht, Almere, Bilthoven, Nieuwegein, Zeist geneeswijze, natuurgeneeswijze, osteopatie, allergie, allergien, diagnose, astma, koemelkallergie, darmproblemen, ademhalingsproblemen, voeding, huilbaby, wratten,  Houten, Andrea Hoevenberg, mesoloog, nvvm, Utrecht, Nieuwegein, osteopatie, allergie, diagnose, astma, darmproblemen, ademhalingsproblemen, voeding, huilbaby, wratten, Complementaire, geneeswijze, ijselstein, Maarsen, RBCZ, Culemborg

Astma alternatievegeneeswijzen Startze Vindhetviahier.nlOpleiding

Mesologie

kosten